Ballering | OK674

Varenr. OK674

Særligt velegnet til heste.

Størrelsen tilgodeser hesteejere med mindre flokke med alt fra én til fem heste.
Se youtube video: Ring feeder 674
Består af 3 dele, samlet med bolte.

Mål:

  • Diameter: 1,28 m
  • Indvendig diameter: 1,24 m
  • Højde: 0,78 m

Vægt: 30 kg

Pris kr. 2.399,- (ekskl. moms)

Bestil her

Beskrivelse

Ny foderring / ballering til folde med færre heste

Flere ulemper ved fodring direkte på jorden.
I vinterhalvåret, hvor der ikke er meget græs tilbage, fodres hestene udenfor med stråfoder. Lægges stråfoderet direkte på jorden, vil hestene træde i det. Nogle heste foretrækker også at urinere i stråfoderet, da det sprøjter mindre på deres ben, end hvis de gør det på den bare jord.
Det nedtrådte og beskidte foder gider dyrene ikke æde. unødigt spild og en fold med gammelt foder er derfor konsekvensen. hertil kommer ekstra foderudgifter. Se artikel på Fritidsmarkedet

Undgå skadelig konkurrence ved at anvende flere foderringe på samme fold

Den mindre foderring er også god til hesteejere, der ønsker at opstille flere foderring på samme fold.
Det kunne være for at forhindre konkurrence om foderet, hvor en eller flere dominerende heste ellers holder de svage væk. Andre igen opstiller flere foderringe på samme fold, så hestene tvinges til at tage turen fra den ene foderring til den anden for motionens skyld.

 

Ved CN AGRO A/S vil vi altid gerne være din foretrukne leverandør af alt til landbruget. Derfor har vi også en bred række af forskellige balleringe, som alle er blandt de bedste på markedet. En af de store fordele ved at anvende en ballering ved fodring af dyr, er at dyrene ikke træder rundt i foderet, og spildet derfor reduceres til et minimum. Vi har flere forskellige typer af balleringe. Fælles for dem alle er at de er samlet med bolte eller spyd, og er 2 eller 3-delte, med en diameter på 1,28 – 2,30 m.