Foderkumme

Varenr. OK1300

En foderkumme sikrer at køerne har adgang til foder alle døgnets timer uanset rang i flokken.

Designet sørger for, at dyrene selv holder kummen ren og med plast undgår man tæring.
Sælges i sektioner på ca. 1 meter der boltes sammen, hver sektion vejer 12 kg

Pr. element á 1 meter:​ Pris kr. 848,-​ (ekskl. moms)

Endestykke, uden spjæld: Pris kr. 412,- (ekskl. moms)

Endestykke, med spjæld: Pris kr. 582,-​ (ekskl. moms)

Kategorier: ,

Beskrivelse

Plast foderkummen er hygiejnisk og rengørings venlig. Men det vigtigste er, at designet indebærer, at dyrene selv kan holde kummen ren.

Den høje forkant modvirker, at køerne roder foder væk fra dem selv. På den måde sparer man de mange daglige indskubninger af foder. Desuden sikrer man, at alle køer har adgang til nok foder uanset deres rang i flokken. Også den svageste ko, der kommer sidst, går ikke forgæves. Resultatet er mindre konkurrence om foderet og mere ro i flokken.

Med en plast foderkumme undgår man endvidere, at dyrenes foder forurenes. Blandt andet fordi foderet ikke længere kommer i kontakt med beskidte dæk.

Plast foderkummen sælges i sektioner på knap 1 meter og boltes sammen. Hver sektion vejer ca. 12 kg. Opsætningen er enkelt og kan klares af en person alene. Det betyder også, at man kan montere kummerne løbende uden at skulle tømme stalden for dyr.

Plasten har en fordelagtig overflade, hvilket indebærer, at man undgår tæring fra ensilage, kraftfoder og mineraler. Foderkummer af plast giver derfor bedre foder hygiejne, og de afledte effekter er ro i flokken, øget fodereffektivitet og mælkeydelse.

Bemærk også at slagregn vil løbe ud af kummen via samlingerne. På den måde forhindrer man, at der står vand i kummerne, selvom de står udenfor eller delvis udenfor.

Produktet er:
-UV beskyttet for at opnå en lang produkt levetid og stor holdbarhed
-Fremstillet af råvarer og tilsætningsstoffer, der er godkendt til fødevarebrug

​CN Agro A/S fører mange forskellige slags fodertrug i plast, til mange forskellige formål og anvendelser. Spørg efter typer, du ikke kan finde.

Vi har både plasttrug til ophæng på gitter, foderkummer, trug med teleskopben, foderautomater og kraftfoderautomater samt mange andre fodertrug.
Alle er lige anvendelige, ude som inde.