Slow-feeder låg til ballering | OK675

Varenr. OK 675

Slow-feederlåg til ballering varenr.  674

Særligt velegnet til heste. Når heste fodres på folden med grovfolder spilder de typisk meget hø. Ofte løber de også tom for hø, fordi de æder for hurtigt. Men det er uheldig, da det påvirker deres mavesyre negativt. Se youtube video: Ring feeder 675

Størrelsen tilgodeser hesteejere med mindre flokke med alt fra én til fem heste.

Pris kr. 759,- ekskl. moms

Bestil her

Beskrivelse

Undgå at hestene forspiser sig.

Når heste fodres på folden med grovfolder spilder de typisk meget hø. Ofte løber de også tom for hø, fordi de æder for hurtigt. Men det er uheldig, da det påvirker deres mavesyre negativt.
Med Slow-feeder foderring nr. 674/675 rodes bod på begge udfordringer. Slow-feeder’en består en plast foderring med en indvendig diameter på 125 cm og et stort og forholdsvis tungt plast låg med 48 huller (11×6 cm). Foderringen fyldes og låget lægges ovenpå høet. Hestene æder så kun små totter grovfoder, som de trækker op igennem hullerne i låget. På den måde begrænses, hvor meget grovfoder de kan få fat på, og man undgår unødvendigt foderspild.

Låg design beskytter mod vind og vejr

En lille forhøjning omkring lågets huller sørger for, at regnvand ledes forbi hullerne. Det er med til at mindske mængden af regnvand, der lander på høet med op til 75%. Det hænger sammen med, at lågets overflade er 25% åbning og 75% flade. Otte mindre huller langs lågets yderkant sørger for, at regnvandet løber ud og ned langs siden af foderringen, hvor det ikke gør skade på høet.

 

Ved CN AGRO A/S vil vi altid gerne være din foretrukne leverandør af alt til landbruget. Derfor har vi også en bred række af forskellige balleringe, som alle er blandt de bedste på markedet. En af de store fordele ved at anvende en ballering ved fodring af dyr, er at dyrene ikke træder rundt i foderet, og spildet derfor reduceres til et minimum. Vi har flere forskellige typer af balleringe. Fælles for dem alle er at de er samlet med bolte eller spyd, og er 2 eller 3-delte, med en diameter på 1,28 – 2,30 m.