Skip to main content
Telefon: 97 76 90 44 │ Mail: info@cnagro.dk│ Adresse: N.A Christensensvej 15, ​7900 Nykøbing Mors

Dyrskuer

Hos CN Agro har vi en mangeårig tradition for at deltage i årets dyrskuer rundt omkring i landet. Vi glæder os til at komme ud at møde jer, til at få en god faglig snak og til at lave en god handel. Herunder finder du oplysninger om hvor og hvornår du kan finde os.  Vi glæder os til at se jer. 

Det Sønderjyske Fællesskue

26. til 27 maj 2023

Stand D37

Det Sønderjyske Fællesdyrskue afholdes den 26. og 27. maj 2023 på Dyrskuepladsen. Her er noget for alle, vi står klar med et udvalg af vores produkter, derudover er der udstilling med maskiner, biler mv, udstilling af kvæg, heste, får, geder, høns kaniner mv. Der er et væld af børneaktiviteter som er gratis for alle besøgende.

For mere information: Det Sønderjyske Fællesskue

Roskilde Dyrskue

2. til 4 juni 2023

Stand 137

Dyrskuepladsen er fyldt med oplevelser, der fortæller om dansk landbrug.
Der er et væld af oplevelser, masser af maskiner, traktortræk, boder om jagt og hunde, madværksteder og en udstilling om landbrugets udvikling. 
Vi præsenterer forskellige løsninger til dine dyr bl.a. indenfor hytter og vogne. Vidste du at vi også sælger jagtvogne?

For mere information: Roskilde Dyrskue

Hjørring Dyrskue

16. og 17. juni 2023

Stand 53

På Hjørring Dyrskue er der masser af aktiviteter for både store og små. Vi står også klar til at tage i mod jer.
I kan komme helt tæt på de mange dyr og de store maskiner. Derudover sørger Det Aktive Hjørne for, at børnene ikke kommer til at kede sig.
Men derudover er der rig mulighed for at få udfordret sine smagsløg, når mere end 20 fødevareproducenter uddeler smagsprøver og sælger deres lokalt producerede varer.

For mere information: Hjørring Dyrskue

Landsskuet

29. juni til 1. juli 2023

Stand 603

Landsskuet har oplevelser for hele familien. Se de mange nyheder til landbruget, vi står klar til at guide jer angående udstyr til jeres besætning. Vi har også et udvalg af vores produkter med.
Kom tæt på bondegårdens dyr. Oplev naturen og se de største og smarteste maskiner.
Vi glæder os til at opleve samvær, stolthed og fællesskab, om det danske landbrug.

For mere information: Landsskuet 

Kontakt os for at høre mere om vores mange artikler

Vi producerer produkter til dyr i løsdrift – i stald og på mark. Produkterne skabes ofte direkte efter kundens ønsker og særlige behov. Vi er altid klar til at tage imod dig og svare på de spørgsmål, du måtte have. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon eller på mail.