Skip to main content
Telefon: 97 76 90 44 │ Mail: info@cnagro.dk│ Adresse: N.A Christensensvej 15, ​7900 Nykøbing Mors

Udtalelser om kalve express og hytter

For huse og hytter der fremstilles hos CN AGRO, er udformningen valgt med omhu.Husene er rummelige og med god luftcirkulation, uden at det på noget tidspunkt, bliver til træk i husene. Luftfornyelsen er stærk medvirkende til den gode sundhedstilstand. I for små huse med stillestående luft, kan sommerperioden give alt for høje temperaturer, til stor fare og ubehag for dyrene.

Reference om:

Kalve express

Christian Jessen, Hauptstrasse 1, 25917 Tinningstedt, har i et år haft 3 KalveExpress´er. Han har i dette år ingen døde kalve haft. Kalvene har det bedre i individuelle hytter. De trives bedre end i stalden. Hygiejnen er bedre da hytterne er nemme at rengøre, inden nyt hold sættes ind. Højden på vognen er yderst ideel for kalvepasseren, hvor man har et godt overblik og føling med dyrets tilstand.

”Det er det bedste vi har købt her på gården.”

Reference om:

Kalvehytter

Kalvehytten er forbundet med kalvestalden via en dør. En god og stabil udførelse, gør at man med træk og hjul nemt flytter hytten, for rengøring m.v. Klimaet i hytten er optimalt, takket være, at tagbelægningen er drypfri. Jeg er meget tilfreds med kalvehytten fra CN AGRO og vil, hvis behovet opstår, gerne bruge denne model igen.

“Dette system er simpelthen ideelt. Man kan til en hver tid flytte hytten uden flyttetilladelse. Hytten blev leveret i marts 2010 og ungdyrene har det rigtig godt.”​

Kalve express

Det er meget tilfredsstillende. Fra november 2009 til april 2010 blev 8 hold (25 kalve) opdrættet. Indenfor denne tidsramme var ingen kalve døde. Dyrlægen var begejstret over opstaldnings systemet. Nemt at føre tilsyn dagligt, med alle dyr!​

“Min kone er meget begejstret over systemet og arbejdet er blevet gjort meget lettere med bl.a. en rigtig god arbejdshøjde. Kalvene er meget sunde og der er ingen døde – selv under den strenge vinter 2009/2010.”​

Kontakt os for at høre mere om vores mange artikler

Vi producerer produkter til dyr i løsdrift – i stald og på mark. Produkterne skabes ofte direkte efter kundens ønsker og særlige behov. Vi er altid klar til at tage imod dig og svare på de spørgsmål, du måtte have. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon eller på mail.

Artikler om brugen af udstyr fra CN AGRO

Her kan du læse forskellige udtalelser og beskrivelser af, hvordan vores kunder har anvendt vores kalvehytter, transportvogne med mere. Vi er selvfølgelig meget glade for at se, at vores udstyr hjælper vores kunder rundt om i landet, og at de har en masse succeshistorier med i bagagen.

Kalve-Express sænkede dødeligheden

Jesper Johansen ville vinde en konkurrence om at sænke kalvedødelighed. Midlerne var ret enkle: Kalvene kom ud i C.N. Agro kalvevogne. 

Kalvelandsby med kalvekøkken

Ud over et topmoderne staldanlæg til køerne, er Simon og Julia Simonsens mælkeproduktion udstyret med en hel kalvelandsby, hvor der er tænkt meget på kalvene.

Kalvehytter – Den friske luft giver stærke kalve

Det var et stort skridt, ikke at skulle have kalvene på stald, men Jørgen Clemmesen er glad for at have valgt kalvehytter fra C.N. Agro

Ud med kalvene – ud med sygdom

​Læs hvordan slagtekalveproducent Thomas Sørensen, kom lungesyge hos sine kalve til livs, efter de kom i udendørs kalvehytter fra C.N. Agro.

Kalvehytter fik has på dødeligheden

Jerseykalvene på Sjørup Vestergaard indkvarteres i syv fælleshytter, der hver rummer 12 kalve og giver mulighed for holddrift. Dødeligheden er bragt ned, og kalvene trives.

Kalvehuse – redder liv og øger trivsel og tilvækst

Resultatet ved brug af kalvehytter og huse giver for alle besætninger et mærkbart fald i de to mest almindelige kalvelidelser, lungebetændelse og diarre.