Ballering | OK679

Varenr. OK679

Anvendes til baller med hø eller wrap. Vægt: 45 kg

Foderringen sikrer, at dyrene ikke får splittet ballen ad og efterfølgende tramper rundt i foderet.
Se youtube video: Feeder-ring OK 679

Mål:

  • Diameter: 2,00 m
  • Højde: 0,70 m

Pris kr. 3.095,- (ekskl. moms)

Bestil her

 

Beskrivelse

Ved at anvende foderringen holder man sammen på foderet og minimerer spild. Samtidig med sikrer man, at dominerende dyr ikke holder de andre dyr væk fra foderpladsen.

Plast foderringen vejer kun 45 kg og er udviklet med henblik på, at den skal være let og derfor nem at flytte. Foderringen løftes op på højkant og rulles hen til en ny placering, hvor den nye balle sættes i uden risiko for kontaminering fra det gamle foder. Alternativt kan man sætte foderringen ned over den nye balle. På den måde undgår man, at resterne fra den gamle balle forurener den nye balle. Se artikel på Fritidsmarkedet

Udformningen:

Kanterne er afrundet ind mod midten af foderringen, hvilket bevirker, at kreaturerne får bedre plads til klovene og ikke støder i mod.

Foderringen er designet med henblik på optimal sikkerhed for dyrene. Således er plasten flot afrundet, og der er ingen skarpe kanter eller hjørner.

Foderringens indvendige diameter er 180 cm og den udvendige diameter 200 cm. Højden er 72 cm

Foderringen består af 4 dele, som boltes sammen. Bemærk at den ene ende er beregnet til at overlappe den anden ende. Der er et plast spor på den ende, der skal sidde udover den anden ende, hvor plastsporet ikke er ført helt til enden.

  • UV beskyttet for at opnå en lang produkt levetid og stor holdbarhed
  • Fremstillet af råvarer og tilsætningsstoffer, der er godkendt til fødevarebrug

 

Ved CN AGRO A/S vil vi altid gerne være din foretrukne leverandør af alt til landbruget. Derfor har vi også en bred række af forskellige balleringe, som alle er blandt de bedste på markedet. En af de store fordele ved at anvende en ballering ved fodring af dyr, er at dyrene ikke træder rundt i foderet, og spildet derfor reduceres til et minimum. Vi har flere forskellige typer af balleringe. Fælles for dem alle er at de er samlet med bolte eller spyd, og er 2 eller 3-delte, med en diameter på 1,28 – 2,30 m.