Fangefold af E-gitre

Varenr. 45

Fangefolden er bygget af E-gitre og er kraftig i konstruktionen.

Den kan anvendes til utallige formål og er let er ombygge når dine behov ændres.
E-fangefolden , fangeboksen og E-gitrene er af samme system og du kan derfor sammensætte dem.
Gitrene egner sig også fortrinlig til at bygge en fold.
Samles med spyd.

Mål:

  • Gitterhøjde: 150 cm
  • Gitterafstand: 28 cm

På billedet ses ​6 stk. á 3 m + karm (nr. 49)

Bestil her

Beskrivelse

Her fra CN AGRO er vi stolte over at have nogle af markedets absolut bedste produkter til landbrug. Derfor forhandler vi også en række forskellige typer af fangefolde, der gør arbejdet lettere for dig. Alle vores produkter er lavet af de bedste materialer, og vi leverer dem gerne til hele landet.

Vi har en række forskellige typer og modeller af fangefolde. For at gøre det lettere for dig at vælge, hvilken der passer til dine behov, har vi her opstillet dem med lidt kort information:

  • ​​Mobile fangefolde af type CN – Som navnet antyder, er denne type let og mobil på hjul, og den leveres med fangeboks med låge og gitre samt aftageligt traktortræk. Den er let at arbejde med og kan bl.a. monteres bag en firehjulstrækker.
  • ​Fangefolde af E-gitre – Dette er en billig løsning af et smart og stærkt gitter, der samles med spyd.
  • ​Fangefolde med fangeboks og E-gitre – Disse typer er som de ovennævnte blot med en ekstra fangeboks. Fangefolden kan anvendes til utallige formål og er let at opstille og arbejde med.
  • ​Disse gitre er galvaniserede og samles og skilles uden brug af værktøj.
  • Fælles for alle vores gode fangefolde er at de alle består af en række forskellige typer af gitre, som hver har sine fordele afhængig af, hvilke dyr man holder. Det skal lige nævnes at de er supergode til hestefolde og som ”round-pen”. Forskellige højder og længder, og med frit valg af låger.