Halmvogn

Varenr. 149

En halmvogn er ideel til at transportere bigballer, mini bigballer og rundballer på – ja faktisk enhver form for halmballe – både runde og firkantede.

De er også fortrinlige til at transportere f.eks. træstammer og hvad man ellers kunne ønske at transportere.​

Mål:

Længde: 7 – 12 m.
Bredde: 2,50 m.

Kontakt os

Beskrivelse

Halmvogne og specialvogne ​CN Agro A/S producerer flere forskellige typer af halmvogne, i flere forskellige længder og med hydraulik eller med boogie. Fås også med enkelt hjul. De leveres med eller uden cyklistsikring og med eller uden for- og baggitter. For- og baggitteret forhindrer at f.eks. en rundballe kan trille ned af vognen.

Desuden opfylder de lovkrav med hensyn til at have lys og bremser monteret.

Ideel til alle slags halmballer

En halmvogn er ideel til at transportere bigballer, mini bigballer og rundballer på – ja faktisk enhver form for halmballe – både runde og firkantede. De er også fortrinlige til at transportere f.eks. træstammer og hvad man ellers kunne ønske at transportere.​ Vi har gennem årene produceret specialvogne efter ordre, til mange forskellige formål, både til ekstern og intern transport.
Vi producerer desuden også en hydraulisk fladvogn, som har en meget alsidig anvendelse – også til at transportere f.eks. fastspændte halmballer. Industrilakeret.