Round Pen til hestetræning og indhegning

Opbygget af varenr. 672 og 673

Round Pen, primært for heste.

Eks: Round Pen på 10 diameter opbygget af:

Bestil her

Kategorier: ,

Beskrivelse

En nem og enkel løsning

Leder du efter en indhegning, der kan benyttes til eksempelvis hestetræning eller træning med andre husdyr? Ved CN Agro kan vi tilbyde en Round Pen af gitre, der er nem, hurtig og enkel at sætte op – og tage ned igen.

Vores Round Pen kan leveres overalt i Danmark, og med mere end 30 år i branchen, kan du roligt stole på, at vores produkter er af høj kvalitet og fremstillet med henblik på dyrenes velfærd og sundhed.

Få en transportabel Round Pen

​Hos CN Agro A/S fører vi forskellige gitre, hvoraf nogle af dem er fortrinlige til opbygning af en Round Pen.

En Heste Round Pen er en god løsning, når hesten skal trænes, både med og uden longe, og hjælper desuden med at etablere tillid mellem hest og træner. Den kan selvfølgelig også bruges til træning og indhegning af andre husdyr. Gitrene er lette (48 kg/pr. stk.) og kan nemt opsættes og nedtages af en enkelt person, på ganske kort tid. Transporteres let på trailer eller lignende – som en stabel.

Vores Round Pens kan fås i flere forskellige varianter afhængigt af dine individuelle behov, og du kan eksempelvis få en klassisk opbygget løsning, primært for heste, med en diameter på 10 meter, som er opbygget af:

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål er du som altid velkommen til at ringe til os på tlf.: 97 76 90 44, sende en e-mail til info@cnagro.dk eller komme og besøge os.