Skip to main content
Telefon: 97 76 90 44 │ Mail: info@cnagro.dk│ Adresse: N A Christensensvej 15, ​7900 Nykøbing Mors

CN AGRO – LANDBRUGSARTIKLER OG STALDINVENTAR

Kvalitetsprodukter til gavn for både dyr og mennesker

Hos CN AGRO A/S tilbyder vi alt inden for landbrugsartikler og staldinventar. Vi er beliggende i Nykøbing Mors, men vi sælger og leverer vores kvalitetsprodukter i hele Danmark. Vi har været i branchen i 30 år og har stor erfaring med fremstilling, salg og levering af mange forskellige artikler til landbrug. Vi handler som udgangspunkt med erhvervsdrivende, og derfor er alle priser ekskl. moms, men vi har også salg til private.

Der tages forbehold for prisstigninger grundet global prisstigning på råvarer.  

Sunde dyr frem for alt

Følg os på sociale medier

Følg vores facebookprofil, så vil du løbende kunne følge med i nyheder, tilbud og meget andet. 

Landbrugsartikler og staldinventar

Udover vores store udvalg af staldinventar og landbrugsartikler sælger vi primært huse og artikler til dyr på friland til konkurrencedygtige priser. Produkterne fremstilles på vores eget værksted, så de blot skal samles på leveringsstedet. Vi kører til hele landet, og når produktet er aflæsset og samlet hos dig, er produktet klar til brug.

Vores mærkesag er, at der skal tages individuelle hensyn til gavn for både dyr og mennesker. Derfor er vores udstyr noget af det bedste på markedet, da vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, når det kommer til dyrevelfærd.

Det vigtigste for os er, at dyrene har det godt, og vi håber, at vi kan være medvirkende til, at dyrene får det bedre i friske luft og frie omgivelser. Samtidig fokuserer vi på arbejdsforholdene og tidsforbruget for dem, der passer dyrene. Derfor er nytænkning også en del af vores hverdag. Vi fremstiller staldinventar og andre produkter, der hele tiden forbedres, så de bliver bedre, billigere og lettere at arbejde med for dig som staldejer, men også for dyrene.

Huse og artikler til dyr på friland

Kontakt os for at høre mere

Vi producerer produkter til dyr i løsdrift – i stald og på mark. Produkterne skabes ofte direkte efter kundens ønsker og særlige behov. Vi er altid klar til at tage imod dig og svare på de spørgsmål, du måtte have. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon eller på mail.

Vi har følgende produktkategorier

Vi har eget værksted, hvor vi fremstiller alt fra kalvehytter til sohuse. Produkterne fremstilles på værkstedet, så de blot skal samles på leveringsstedet. Se alle produkter på en gang eller vælg kategori her.

Vælg mellem vores kategorier