Fodertrug i plast 180 l | OK1800

Varenr. OK1800

Vores nye stor-krybbe er lavet til slutkalve.

Den nye stor-krybbe er kendetegnet ved et stort rumindhold, der er tilpasset slutkalvenes behov, så der altid er nok foder til kalvene. Krybben har derudover en høj skrånende forkant, som forhindrer, at kalvene og også større dyr taber og spilder foder ud på fodergangen. Krybbens forkant sørger nemlig for, at foderet, som kalvene taber mens de gumler, falder tilbage i krybben.

Særdeles velegnet som foderkrybbe til alle størrelser husdyr. Vægt 13,5 kg

Mål:

  • Længde: 100 cm
  • Rumindhold: 180 l

Pris kr. 805,- (ekskl. moms)

Bestil her

Kategorier: ,

Beskrivelse

Giv slutkalvene nok at æde med den nye stor-krybbe, OK nr. 1800

Sammenlignet med mindre kalve stiger den tildelte fodermængde kraftigt hos slutkalve. Dyrene roder desuden mere med foderet, hvilket stiller større krav til udformningen for at minimere foderspild.
De eksisterende langtrug er udviklet til små- og mellemkalve. Men ved brug til slutkalve ville de skulle fyldes for hyppigt og medføre unødigt foderspild.
​Med en vægt på kun 13,5 kg. er storkrybben let at flytte rundt.
I bokse med dybstrøelse hænges den allerbedst over lågen, så den følger med lågen, når dyrene skal ud og ind af boksen.​

Se youtube video: OK1800 Fordertrug

Produktet er:
– UV beskyttet for at opnå en lang produkt levetid og stor holdbarhed
– Fremstillet af råvarer og tilsætningsstoffer, der er godkendt til fødevarebrug

​CN Agro A/S fører mange forskellige slags fodertrug i plast, til mange forskellige formål og anvendelser. Spørg efter typer, du ikke kan finde.

Vi har både plasttrug til ophæng på gitter, foderkummer, trug med teleskopben, foderautomater og kraftfoderautomater samt mange andre fodertrug.
Alle er lige anvendelige, ude som inde.