Multisolar solcelleanlæg

SOLCELLE-ANLÆG​

Vand og mineralforsyningsanlæg. Solcellepanel 50 W​

Det solcelle-drevne anlæg fra CN Agro kan:

  • ​Pro​ducere strøm til at pumpe vand.
  • Forsyne hegnsanlæg med spænding.
  • Via en monteret “hegnsvagt”, gøres det let at holde øje med anlægget på lang afstand.

Anlægget kan forsyne 80-100 kreaturer med vand og egner sig især til de arealer, hvor der ikke er strøm. Det kan hente vand fra 2 m dybde, men nogle kunder har valgt at placere pumpen længere nede i brønden, så pumpedybden bliver større.

Pris kr. 9.320,- (ekskl. moms)

Beskrivelse

Der er flere fordele ved et solcelle anlæg. Det er miljøvenlig, Grøn energi, Minimal driftsomkostning.

Solcelledrevet: Multisolar er drevet af et effektivt solcellepanel kombineret med et højkapacitets 75 Ah batteri (12V)

Strøm til elhegn: Multisolar kan nu levere strøm til elhegns spændingsgiver, samtidig med at pumpe vand op til dyrene. Dette er muliggjort vha. større solcellepanel.

Nem opsætning: opsætning af Multisolar foregår nemt og hurtigt, der er ingen bolte der skal fæstne enheden og systemet er køreklart på under en halv time!

Selvrensende pumpe: Den selvrensende pumpe skyller baglæns når den er færdig med at pumpe og kræver således minimalt vedligehold.

Virker med alle drikkekar: Forsyningsslangen kan kobles på kanten af alle typer kar og fæstnes nemt med den store fingerskrue. Typisk kræves ingen værktøj for montering.

Autostyring af vandniveau: En medfølgende svømmeføler er koblet på forsyningsslangen og styrer vandniveauet. Svømmeføleren sidder i en justerbar cylinder.

SMS-alarmering: Multisolar alarmerer dig via SMS, såfremt en kritisk situation opstår. Brug af SMS modulet kræver et SIM-kort. SIM-kort medfølger ikke.

Mineraldosering: Da kvæg ikke selv er i stand til at regulere optagelsen af mineraler ift. deres behov, har tildeling af flydende mineraler gennem drikkevandet en klar fordel. Mulitsolar kan præcis inddosere 2 forskellige produkter. Mineraldosering er et tilvalg.