Universal gruppehytte type II

Hytten laves både til kalve og heste – tilpasses efter behov

Hest – countryhus

Countryhuset er et flytbar hestehus eller læskur.

Huset kan indrettes med bokse eller løsdrift  som opfylder alle krav til hestens velbefindende. Det giver let adgang til folden, og så er det et billigt alternativ til en stald. Egner sig godt til stald by.

Der kan monteres en midterplader der vil give 2 indgange og dermed forhindre førerhesten i at spærre indgangen.

Huset kan tilpasses jeres særlige behov og ønsker og derved forøges dyrenes trivsel.

Kalve – kalvehytte

Hytten egner sig fortrinlig til grupper af kalve eller kvier i løsdrift.

Egner sig til 10-12 kalve i en eller to grupper, hytten kan opdeles af et mellemgitter, eller 8-10 kvier (6,0 m <) Kan indrettes til 6-8 kalvebokse. Kan også indrettes med bokse og løbegård. Leveres ofte med ædegitter. Det tredje rør på gitteret kan justeres op og ned.
Egner sig godt til stald by.
Se de forskellige dørtyper.

Generelle mål:
  • Længde: 4 m – 10 m
  • Bredde: 5,25 m
  • Højde side: 2,40 m
  • Højde kip: 3,10 m
Kategori:

Beskrivelse

Baseret på vores basis hytte: Gruppehytte type II

Huset har som standart grønt vindnet i de øverste ca. 65 cm, dette er med til at give god udluftning uden træk og giver samtidig et godt lysindfald. Sort vindnet eller plexiglas kan monteres i stedet for efter aftale. Indvendigt i netrammen kan der monteres trådnet for at hindre, at hestene ellers ødelægger vindnettet indefra. Træstykke i gavl kan erstattes med plexiglas eller brune plader, hvis man vælger lukket gavl.

​Huset er som udgangspunkt fast opstillet men kan nemt flyttes med enten et hjulsæt og træk eller en løftebøjle (på 4-7 m huse) når hestene flytter plads. Det er forberedt til hjulsæt men alt tilpasses jeres behov og ønsker. Fastgøres med jordspyd eller ekspansionsbolte.

Anti-kondens belægningen bidrager til hestens trivsel, da denne stoflignende belægning effektivt hindrer fugt og dryp i husene, den optager 1,5 liter pr. kvm. Desuden virker belægningen let isolerende mod strålevarme og – kulde.

Vi kan opstille den på få timer på anvist plads med rimelig kørevej for lastvogn. I er selvfølgelige også velkomne til at stå for opstillingen selv. Alle ordre bliver tilpasset jeres behov.